VI SÖKER STRUKTURERAD OCH LÖSNINGSORIENTERAD ADMINISTRATÖR

VIKARIAT PGA FÖRÄLDRALEDIGHET

Var? Till kontoret i Anderstorp. Vi är ett glatt gäng kollegor fördelade på kontoren i Halmstad, Anderstorp och Salo i Finland, som söker en ny kollega.

När? Urval kommer att ske löpande med tillträde snarast. Ansökan innehållande personligt brev och CV skickas till jobb@battenfeld.se.

Vem? Vi föreställer oss att du är en prestigelös person som gillar ordning och reda. Du är noggrann, välstrukturerad och lösningsorienterad. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med administration, så att du snabbt kan komma in i dina arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i office-paketet, och har du erfarenhet av affärssystemet Pyramid är det ett plus. 

Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med orderhantering samt kund- och leverantörsreskontran för våra tre bolag. Detta innebär allt från beställning, bokning av leveranser och fakturering till fakturamatchning och kontering. Du kommer även att hantera in- och utbetalningar samt fungera som ett stöd för dina kollegor vid övriga administrativa arbetsuppgifter.

Vi erbjuder Som anställd hos oss kommer du bli en del av ett gäng som trivs och har roligt ihop. Vi har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag. Tjänsten är ett vikariat på grund av föräldraledighet, men för rätt person finns möjlighet till förlängning.     

Om Battenfeld Sverige Vi är ett familjeägt företag som sedan starten 1978 har levererat utrustning till plast- och gummiindustrin i främst Sverige, Norge och Finland. Ihop med våra systerbolag Wiba Automation AB och Wiba Nordic oy omsätter vi ca 90 mkr och har ett 20-tal anställda fördelat på tre arbetsplatser.

Ansökan Ansöker gör du genom att skicka CV och personligt brev via e-post till jobb@battenfeld.se. Urval och intervjuer kommer att hållas löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Samtal från annonserings- och rekryteringsföretag undanbedes!