VI SÖKER STRUKTURERAD INNESÄLJARE MED
ANSVAR FÖR RESERVDELAR
& WEBSHOP

MOT
PLAST- & GUMMIINDUSTRIN

Var? Vår marknad är i första hand Sverige och Norge. Vi är ett glatt gäng kollegor fördelade på kontoren i Halmstad, Anderstorp och Salo i Finland, som söker en ny medarbetare.

När? Urval kommer att ske löpande med tillträde snarast. Ansökan innehållande personligt brev och CV skickas till jobb@battenfeld.se.

Vem? Battenfeld Sverige AB expanderar och söker nu en person som ska ansvara för försäljningen av reservdelar och  förbrukningsartiklar mot våra kunder. 

Som person tror vi att du är strukturerad och ansvarsfull, med ett teknikintresse som gör att du kan sätta dig in i kundernas problem och hjälpa dem på bästa sätt. För att göra detta har du med fördel erfarenhet av att läsa el- och hydraulikritningar.

Vi är ett mindre företag där vi hjälps åt och varje anställd har en viktig roll att fylla, därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du passar in i gruppen. Tidigare erfarenhet av plast- och gummiindustrin är meriterande.

Att kunna tala och skriva både svenska och engelska är ett krav medan tyskakunskaper är meriterande.

Arbetsuppgifter Som reservdelssäljare på Battenfeld kommer du att vara en länk mellan våra kunder och leverantörer runt om i Europa, därför är det viktigt att du trivs med kundkontakt. Du kommer även att ansvara för webshopen, där vi säljer förbrukningsartiklar för plast- och gummiindustrin. Vi använder affärssystemet Pyramid, och det är främst i detta program du kommer att arbeta.

Vi erbjuder Som anställd hos oss kommer du bli en del av ett gäng som trivs och har roligt ihop. Vi har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag och återkommande aktiviteter ihop. För rätt person finns utvecklingsmöjligheter!

Om Battenfeld Sverige Vi är ett familjeägt företag som sedan starten 1978 har levererat utrustning till plast- och gummiindustrin i främst Sverige, Norge och Finland. Ihop med våra systerbolag Wiba Automation AB och Wiba Nordic oy omsätter vi ca 90 mkr och har ett 20-tal anställda fördelat på tre arbetsplatser.

Ansökan Ansöker gör du genom att skicka CV och personligt brev via e-post till jobb@battenfeld.se. Urval och intervjuer kommer att hållas löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Samtal från annonserings- och rekryteringsföretag undanbedes!