20% rabatt
2 års garanti
3 delbetalningar

TILLFÄLLIGT ERBJUDANDE PÅ ROBOTAR FRÅN WITTMANN

Robotar från Wittmann är tillverkade i Europa med högkvalitativa material och utrustade med avancerade motorer och styrningar för att säkerställa jämn och exakt rörelse. Robotarnas modulära design gör det också möjligt att anpassa dem för att passa olika tillämpningar och arbetsområden, vilket ger våra kunder flexibilitet och anpassningsbarhet.

Wittmann har också utvecklat intuitiv programvara för att göra det enkelt för att lära sig och använda deras robotar. Programvaran har avancerade funktioner för att optimera robotarnas rörelse och prestanda, vilket möjliggör hög hastighet och precision i varje arbetsmoment.

Är ni intresserade av att köpa en linjär- eller plockrobot så har vi just nu ett specialerbjudande. Anger ni koden BAT2023 får ni 20% rabatt på listpriset, 2 års garanti och faktureringen delas upp i 3 delbetalningar. Notera att erbjudandet enbart gäller robotar, så vill ni komplettera er order med ytterligare tillbehör kommer dessa att läggas i en enskild order. Erbjudandet gäller fram till midsommar.

Är det något mer ni undrar över hjälper våra säljare Carsten eller Harald gärna er, så tveka inte att kontakta dem! 

Carsten Olsen    035-15 59 54carsten.olsen@battenfeld.se