VI SÖKER ENGAGERAD SERVICETEKNIKER

MOT
PLAST- & GUMMIINDUSTRIN

Var? Vår marknad är i första hand Sverige och Norge. Vi är ett glatt gäng kollegor fördelade på kontoren i Halmstad, Anderstorp och Salo i Finland, som söker en ny medarbetare.

När? Urval kommer att ske löpande med tillträde snarast. Ansökan innehållande personligt brev och CV skickas till jobb@battenfeld.se.

Vem? Som person behöver du vara lösningsorienterad och serviceminded. Du får inte vara rädd för lite smuts under naglarna och tycka att det är stimulerande med ständiga utmaningar. Vi ser gärna att du bor inom 1 timmes resväg från Halmstad eller Anderstorp. Tjänstebil ingår i tjänsten, så det är ett krav att du har körkort. 

För tjänsten krävs att du har någon teknisk utbildning och vi ser gärna att du är elektriker med KY/YH- utbildning eller motsvarande. Meriterande om du har erfarenhet av automation, ritningsläsning, ABB- robotar och har jobbat inom plast/gummiindustri tidigare. 

Att kunna göra sig förstådd på både svenska och engelska är ett krav medan tyskakunskaper är meriterande.

Arbetsuppgifter Som servicetekniker på Battenfeld arbetar du med allt från installation av nya maskiner, utförande av service och underhåll till felsökningar och programmering. Det kan gälla både mekaniska och el-tekniska reparationer och arbetet erbjuder stor variation och utvecklingsmöjligheter. I tjänsten ingår resande i Sverige och Skandinavien, med varierande längd. Större installationer kan kräva att du är på plats ute hos kund en vecka.

Vi erbjuder Som anställd hos oss kommer du bli en del av ett gäng som trivs och har roligt ihop. Vi har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag och återkommande aktiviteter ihop. Internutbildning för våra tekniker sker huvudsakligen hos våra leverantörer i Österrike.

Om Battenfeld Sverige Vi är ett familjeägt företag som sedan starten 1978 har levererat utrustning till plast- och gummiindustrin i främst Sverige, Norge och Finland. Ihop med våra systerbolag Wiba Automation AB och Wiba Nordic oy omsätter vi ca 90 mkr och har ett 20-tal anställda fördelat på tre arbetsplatser.

Ansökan Ansöker gör du genom att skicka CV och personligt brev via e-post till jobb@battenfeld.se. Urval och intervjuer kommer att hållas löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Samtal från annonserings- och rekryteringsföretag undanbedes!